Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Grazyna123 (3959 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
tropik napisał:
sorki ulv,
ale to moze ty jej wytlumacz ze nie jest nieomylna,

Nieomylnosc nie ma nic wspólnego z wchodzeniem komus pod łóżko, tak jak ty to zrobies. I nie twierdze, ze jestem nieomylna. Broniłam tylko tego co napisalam o fullcasco, bo ni ebyes i nadal nie jestes w stanie pojąc o co chodziło. Trudno.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
no wiesz co giovi2?
pieknie stylistycznie to napisalas.
podziwiam cie.ale to bylo do Hilton, kumasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Tropik idz juz lepiej wychowywac swoja zone,partnerke czy kogo tam masz(czyt.JESLI MASZ) i jesli sobie na to pozwoli ,bo zwracanie uwagi komukolwiek,Tobie akurat nie wychodzi.
Papieża sie pisze a nie Papierza

Oj tropiczku tropiczku.... Do czego angielski mi sie moze przydac w Norwegii? Jedynie do tego , aby byc nauczycielem, a to mi sie juz znudziło. Owszem, pracuje fizycznie, prócz tego pracuje tez umysłowo, jako sekretarka w firmie architektonicznej, ale ta praca przy biurku mniej mi sie podoba. Dodatkowo pracuje jako tłumacz, oczywiscie nie przysięgły, bo nie mam pieczątki.
Pozdrawiam cie ciepło i tylko tak na koniec zaznacze, ze ja tu nie przyjechałam do pracy, ja tu zostałąm z dnia na dzien bez mieszkania, bez pieniedzy i bez pracy, ale za to z 2 dzieci i dzieki temu ze jestem taka, jaka jestem , osiągnełam to co teraz mam, ty bys sobie nie poradził.

napisz mi na priva jakis kontakt do firmy , potrzebuje architekta, mam garaz do zbudowania ( zaprojektowania )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
tropik napisał:
giovi2 caly wieczor na to czekalas?
ja nie mowie ze jestem nie omylny albo ze jestem polonista tak jak ktos stara sie to robic.

Nie wyobrażaj sobie za dużo,Ty akurat pokazałeś się w krótkim czasie od takiej strony,że jesteś jedną z ostatnich osób na tym forum,na które zwracam szczególną uwagę.Po prostu nie dało się tego błędu nie zauważyc.A zwracając komuś uwagę na bład wypadałoby się postarac i samemu ich nie popełniac, bo to wygląda po prostu komicznie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
zuzu zuzu
(zuze)
Nowicjusz
no nie omylna
tylko dlaczego pisze do zbanowanego
co hiltonka
wrozka tez jestes
i co sie czepiasz jego
zazdrosc???????????
nic o mnie nie wiesz
oprocz tego ze dlugo czytam juz to forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
tropik napisał:
sorki ulv,
ale to moze ty jej wytlumacz ze nie jest nieomylna,

ja nie opowiadam sie za zadna ze stron, kazdy moze wyrazic swoje zdanie ale w jakichs granicach dobrego wychowania, cokolwiek sobie pod tym zrozumiesz... nie przekonasz nikogo do swojego zdania nawiazujac do prywatnego zycia tego uzytkownika czy tez obrazajac go, ok ? wiec nie rob tego i to wszystko...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
no dobra Hilti z mojej strony pass,
buziaczki na. dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski0)
Wiking
Sethur napisał:
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Tropik idz juz lepiej wychowywac swoja zone,partnerke czy kogo tam masz(czyt.JESLI MASZ) i jesli sobie na to pozwoli ,bo zwracanie uwagi komukolwiek,Tobie akurat nie wychodzi.

Oj tropiczku tropiczku.... Do czego angielski mi sie moze przydac w Norwegii? Jedynie do tego , aby byc nauczycielem, a to mi sie juz znudziło. Owszem, pracuje fizycznie, prócz tego pracuje tez umysłowo, jako sekretarka w firmie architektonicznej, ale ta praca przy biurku mniej mi sie podoba. Dodatkowo pracuje jako tłumacz, oczywiscie nie przysięgły, bo nie mam pieczątki.
Pozdrawiam cie ciepło i tylko tak na koniec zaznacze, ze ja tu nie przyjechałam do pracy, ja tu zostałąm z dnia na dzien bez mieszkania, bez pieniedzy i bez pracy, ale za to z 2 dzieci i dzieki temu ze jestem taka, jaka jestem , osiągnełam to co teraz mam, ty bys sobie nie poradził.

A nie potrzebujecie tam niedoszlego architekta???

tego sie obawialem, zes intelektualista...
a juz cie mialem za kolege...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Kowalski0 napisał:
Sethur napisał:
Hilton napisał:
giovi2 napisał:

A nie potrzebujecie tam niedoszlego architekta???

tego sie obawialem, zes intelektualista...
a juz cie mialem za kolege...

To sie w koncu moze przyznasz ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski0)
Wiking
tropik napisał:
no dobra Hilti z mojej strony pass,
buziaczki na. dobranoc

a dla mnie??? co myslisz, ze tak se teraz pojdziesz?? Hilti to bylo male piwo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok